Medicijnreis – De Drie Werelden In

Een Bekrachtigende spirituele reis van connectie met het Zelf

Reis naar binnen, met onze helende kudde, naar de 3 rijken van het Zelf. Bekrachtig jezelf door verbinding te maken met je Innerlijke Rijk, met de Bezielde Wereld rondom en je verbinding met je Hogere zelf en Gidsen en kanaliseer meer van je ziel en potentieel naar het bestaan.

Dit is een innerlijke reis van (energetische) Healing en Inzichten, Soul retrieval, Wijsheid vanuit de natuur, Intuïtieve individuele begeleiding, Sjamanistische geleide meditaties, Opstellingen met paarden en Paardenmedicijn.

Healing Journey met Paarden

Een mooie reis van healing begeleid door Helena, met haar gidsen: Gaia en haar drie paarden

Deze innerlijke reis gaat over weten wie je bent door de ogen van je ziel: door de geschenken van je voorouders, de droom van je innerlijke kind, door je soulrecords die opgeslagen zijn in Gaia’s bewustzijn, door de wonde van je ziel en door de dromen die je voor jezelf hebt geweven. Met weten openen we een deur naar heling en het vermogen om je natuurlijke liefdevolle zelf meer in de wereld tot uitdrukking te brengen.

Deze reis is voor iedereen die interesse heeft in en affiniteit heeft met Soul- en Energy Healing en van paarden houdt.

In groep

Shadow Healing Journey met het Medicijn van Paarden

Een innerlijke reis van 3 dagen van Schaduw Healing en Paardenmedicijn

Deze reis van transformatie gaat over jouw waarheid over wie je werkelijk bent in het diepst van je wezen, en je expressie als mens in dat licht van je ziel houden. Ben je jezelf onderweg kwijtgeraakt? Ben je je wens als ziel vergeten? Heb je een rol op je genomen die van je werd verwacht, maar iets dat je in feite niet bent? Ben je uitgegroeid tot een ‘masker’ dat je echte ik niet dient? Of voel je je ongezien en in het donker?

Omarm jezelf volledig en word meer heel. Breng je expressie in lijn met wie je werkelijk bent.

Dag 1 : Het Verborgene en de Waarheid
Dag 2 : De Maskerade
Dag 3 : Het Harnas

We werken naast de paarden, op de grond en in vrijheid.
De journey vindt plaats buiten in en met de natuur.

Nieuwe data volgen in de toekomst

One day healing retreat met Paarden

Helende retreat afgestemd op een cirkel van 3 tot 8 deelnemers

Deze one day retreat naar je wereld binnenin is voor mensen die graag in de heling van hun energielichaam duiken onder begeleiding van Helena, terwijl dit verzacht en ondersteund worden door de helende energie van paarden en de natuur.

Deze eendaagse retreat met paarden vindt buiten plaats in een weiland onder een open hemel.

Op maat voor jouw groep

Helena leest al tien jaar stenen en kristallen en heeft in het verleden vele groepsmeditaties, opstellingen en healings gefaciliteerd op haar eigen voormalige platform Sterrenstroom en voor Universa vzw (België).

Verruim je ERVARING EN BLIJF OP DE HOOGTE

4 tot 6 keer per jaar ontvang je de laatste informatie over workshops, healingsessies, ervaringen over healing met paarden en tools om je bewustzijn te verruimen.
Wij respecteren je privacy. Je kan met één klik afmelden.

Go top