Helende Sessies met Kristallen en Stenen

Kristallen Relatie Reading

Deze Kristallen Relatie Reading onthult de onderliggende dynamiek in je werk- of liefdesrelatie. Je krijgt meer helderheid in wat zich afspeelt bij de verschillende personen en het relatiepatroon dat ontstaat. De reading maakt ook duidelijk waar je als persoon kunt groeien dankzij deze ervaring en hoe je meer zelfliefde kan ervaren in de relatie.

Zelfliefde en Persoonlijke Ontwikkeling

geschreven verslag

Kristallen Ziel en Energie Reading

In deze Soul and Energy Reading kijk ik in je Soul Records om te ontdekken wie je bent als ziel en wat de boodschap van je ziel is voor jou. Je krijgt de kans om drie vragen te stellen die ik meeneem in de reading.

Spirituele groei en Zelfliefde

geschreven verslag

Kristallen Begeleiding

Kristallen Begeleiding sessies zijn therapeutisch en begeleidend van aard. Ik kijk naar je relatie of je situatie, en kijk welke helende boodschap de kristallen en stenen voor jou hebben, hierdoor ontstaat er een helend gesprek dat je verder helpt op je pad.

Emotioneel Welzijn, Zelfliefde & Liefde in je liefdesleven en werksituatie.

1,5 uur online

De taal van de stenen en kristallen is een combinatie van symbolische taal, feiten, een weergave van ervaringen en levens in de toekomst of het verleden, scènes en taferelen, metaforen, specifieke energie en meer.

Mijn readings richten zich op heling van hart en ziel.

Ik werk samen met Gaia, jouw gidsen en de mijne als één geheel. Mijn focus ligt op het opnieuw verbinden en opnieuw afstemmen op je Innerlijke Wezen en Gaia. Samen met mijn paarden dompelen we je onder in je natuurlijke liefdevolle Zelf.

“Een van de bekendste methoden van waarzeggerij met behulp van de elementen van de natuurlijke wereld is de techniek om in stenen te staren van de Lakota Sioux. De sjamaan gebruikte een steen ter grootte van zijn handpalm die minstens vier zijden of gezichten had. Zelfs het vinden van de steen werd op een eerbiedige en heilige manier gedaan, in de erkenning dat alle dingen levend, voelend en bewust zijn en zich aan ons aanbieden uit vriendschap en een verlangen om te helpen. De Sioux zelf hebben een uitdrukking die de juiste relatie van mensen met ‘het Stenen Volk’ en andere natuurlijke bondgenoten samenvat: mitakuye oyasin – ze zijn ‘al mijn relaties’. Nadat hij zich een weg naar een stille en reflectieve meditatieve staat had getrommeld of gedanst of gezongen, keerde de sjamaan dan de rots naar een van de gezichten en hield een vraag in gedachten waarop hij of zijn mensen een antwoord nodig hadden.” The Message from Stone: Stone & Rock Divination, Ross Heaven.

Go top