Sessies met Kristallen en Stenen

Kristallen Relatie Reading

* BEN JE OP ZOEK NAAR HELDERHEID OVER EEN PATROON IN JE RELATIE?
* WIL JE MEER INZICHT IN JULLIE ZIELENCONTRACT?
* ERVAAR JE MOEILIJKHEDEN MET BEPAALDE MENSEN IN JE PROFESSIONELE LEVEN?

Deze Kristallen Relatie Reading onthult de onderliggende dynamiek en energie in verschillende individuen in jouw situatie. De reading maakt duidelijk waar je als persoon kunt groeien dankzij deze ervaring, opent je bewustzijn om energetische obstakels te transformeren en ondersteunt je om meer zelfliefde te ervaren.

geschreven verslag

Kristallen Ziel en Energie Reading

* BEN JE OP ZOEK NAAR WIJSHEID VANUIT JE ZIEL?
* WIL JE VERBINDEN MET WIE JE WERKELIJK BENT?
* WIL JE INZICHT IN JE PAD VAN HELING EN GROEI?

In deze Ziel- en Energiereading kijkt Helena in je soul records om erachter te komen wie je bent als ziel en wat je ervan weerhoudt om je zielsenergie te belichamen. Het opent een deur naar je ziel en is een herinnering aan wie je werkelijk bent…

geschreven verslag

Kristallen ZIEL EN ENERGIE HEALING

* VOEL JE JE UIT EVENWICHT OF BEN JE JEZELF KWIJT?
* VOEL JE EEN VERDRIET, WOEDE OF ANDERE EMOTIE DIE JE NIET KAN PLAATSEN EN OPLOSSEN?
* WIL JE JE AFSTEMMEN OP JE INNERLIJKE WEZEN EN JOUW DROMEN?

Deze Ziel en Energie Healing sessie met kristalreading biedt je begeleiding om de harmonie in jezelf, je relaties en je leven te herstellen en opnieuw contact te maken met je innerlijke wezen en flow.

1,5h online sessie of persoonlijke sessie (winterseizoen)

De taal van de stenen en kristallen is een combinatie van symbolische taal, feiten, een weergave van ervaringen en levens in de toekomst of het verleden, scènes en taferelen, metaforen, specifieke energie en meer.

Mijn readings richten zich op heling van hart en ziel.

Ik werk samen met Gaia, jouw gidsen en de mijne als één geheel. Mijn focus ligt op het opnieuw verbinden en opnieuw afstemmen op je Innerlijke Wezen en Gaia. Samen met mijn paarden dompelen we je onder in je natuurlijke liefdevolle Zelf.

“Een van de bekendste methoden van waarzeggerij met behulp van de elementen van de natuurlijke wereld is de techniek om in stenen te staren van de Lakota Sioux. De sjamaan gebruikte een steen ter grootte van zijn handpalm die minstens vier zijden of gezichten had. Zelfs het vinden van de steen werd op een eerbiedige en heilige manier gedaan, in de erkenning dat alle dingen levend, voelend en bewust zijn en zich aan ons aanbieden uit vriendschap en een verlangen om te helpen. De Sioux zelf hebben een uitdrukking die de juiste relatie van mensen met ‘het Stenen Volk’ en andere natuurlijke bondgenoten samenvat: mitakuye oyasin – ze zijn ‘al mijn relaties’. Nadat hij zich een weg naar een stille en reflectieve meditatieve staat had getrommeld of gedanst of gezongen, keerde de sjamaan dan de rots naar een van de gezichten en hield een vraag in gedachten waarop hij of zijn mensen een antwoord nodig hadden. The Message from Stone: Stone & Rock Divination, Ross Heaven.

Go top