Familie Opstelling met Paarden

Al jaren ben ik ernaar op zoek
want zelf weet ik niet meer hoe het moet
op zoek naar iemand die mij helpen kan
alles heb ik geprobeerd, en dan
heb ik ze eindelijk toch gevonden
de oorzaken van mijn pijnlijke wonden
die door vele generaties heen
mijn hart omvormden tot een steen
Helena, jij voelde het en zag
dat het niet buiten maar binnen in mij lag
mijn vlammetje is weer groter geworden
ook de paarden hebben mij daarbij geholpen
het was een magische dag
dankjewel dat jij dit allemaal zag
de heling is nu begonnen
en ik heb mijn leven terug gewonnen
bij jouw voelde het als thuis komen
ik kan nu terug beginnen dromen
over een leven vol liefde, zachtheid en harmonie
dankzij jou en de paardenmagie.
Veel liefs,
Lieve

Zielspaard Healing sessie voor mens en paard

“Vandaag mocht ik Helena verwelkomen op de weide
Wat was het een bijzondere ervaring.

Zowel het paard als ikzelf mochten een healing ontvangen.

Er ware mooie, diepgaande momenten van transformatie en verbinding.
Momenten die enkel gevoeld en beleefd kunnen worden.
Donkere stukken werden lichter.
Boodschappen werden doorgegeven.

Zo dankbaar voor wat zich vandaag mocht tonen 🙏

Dank je wel Helena voor deze mooie healingsessie ❤️”

undisclosed

Healing sessie met Paarden voor Julie

“Helena nodigde tijdens de sessie alle elementen (ook zon, wind, velddiertjes, …) uit. Ze had zelf ook kruiden, ratels, drum, kristallen, thee, … meegenomen. Apprecieer ik zo!

Twas mooi om te zien hoe de paarden reageerden op mijn handen/mijn vraag/mijn aanwezigheid in hun veld. Plus, ze wisten haarfijn welke instrumenten nodig waren op welke momenten! Lupe, “Moeder Aarde” paard kwam ook met haar snuit tot op mijn baarmoederregio…ze wist dat daar mijn vraag en antwoord lag.

Na de sessie heb ik via patiënten en collega’s (ongevraagd) feedback gekregen dat er iets veranderd was in mijn “handen/veld”.

Ik voel me meer geconnecteerd met de aarde en met mijn handen als healing instruments!”

Julie Buschman

Healing met Paarden Threehorseshealing

Healing sessie met Paarden voor Rosa

“Diving deep into the core of mother earth and into myself softly guided by helena and her horses. encountering mysteries I don‘t understand, but that I know will unfold once I surrender to the not-wanting-to-solve. And still I came out of this experience with a sense of clarity and understanding that helped and healed me on my search for alignment. Trying to tend to these two apparent opponents, clarity and mystery, is like a gift that keeps on giving.”

Rosa Schützendorf

Rouwverwerking met paarden Threehorseshealing

Healing sessie met Paarden – individueel

“Ik kon mijn vader heel moeilijk loslaten na zijn dood, wat best bizar was, omdat, wij bij leven helemaal niet zo close (meer) waren. De laatste jaren van zijn aardse leven waren heel moeilijk en destructief geweest. De liefde die ik al die jaren had gemist, kon ik weer voelen na zijn dood. Ik had mijn vaders ziel als een warm en zacht sjaaltje om me heen gedrapeerd. Dit voelde heel veilig en liefdevol, maar ook zwaar. Ik was altijd al het zorgende kind geweest dat haar vader op haar schouders droeg en ik had niet zo door dat ik dit bleef doen na zijn dood. Helena en haar paarden hebben mij enorm geholpen om deze dynamiek los te laten. Het moment dat mijn vader werd uitgenodigd om over te gaan was heel emotioneel: het voelde alsof hij weken na zijn dood opnieuw stierf, en dat hij echt opsteeg. Mijn eigen energie is hierdoor sindsdien veel lichter, maar ik kan nog steeds contact maken met hem en hij ook met mij. Dankzij Helena hebben we een nieuw evenwicht gevonden.”

Undisclosed

Relatie Healing met Paarden – Koppelsessie

“Mijn man en ik zijn samen naar Helena en haar prachtige paarden gegaan om samen uit een beslissing te komen en ons te bevrijden van energieën die niet van ons zijn, op zoek naar de waarheid. De paarden reageerden onmiddellijk op mijn man en voelden volgens mij zijn moedige en mooie inborst. Samen met Helena hebben we gepraat met zieltjes die bij ons twee horen en heb ik mijn liefde en energie doorgegeven aan mijn man. De waarheid bleek mooi en krachtig te zijn, een evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke verpakt in een bundel van liefde. Een draak en een vrouw samen met elkaar. Het was voor ons de eerste keer dat we dit samen hebben gedaan en het was wonderlijk, een bevestiging van onze liefde. Het heeft veel los gemaakt, laten zien en verduidelijkt. Het was nodig, het heeft mijn man laten zien wat er in zijn mooie hart schuilt, het heeft mij laten zien dat het ok was, het was Max ✨❤️”

Undisclosed

Healing Sessie met Paarden voor Laura

Een ervaring verwoorden die je vooral voelt, niet simpel. Het gevoel doet zoveel meer dan de woorden die ik hier neerschrijf … De healing met Helena in samenwerking met haar drie paarden was voor mij een enorme aangename ervaring waar ik nog steeds in het dagelijks leven veel aan heb. Het heeft me bewust gemaakt van de energie die je zelf soms uitstraalt en je hiermee mensen aantrekt of juist wegduwt. Het zal altijd een punt zijn waar ikzelf aan zal moet blijven werken; maar door terug naar het moment met de paarden te gaan is dit makkelijker voor me om te herinneren hoe je ermee omgaat en je de juiste energie uitstraalt. Hoe de paarden me aanvoelden en me zelf lieten voelen met welke kracht ikzelf iemand kan wegduwen die ik juist dicht bij me wou. Ze hebben me mooie dingen getoond die ze me zelf lieten voelen of Helena naar mij vertaalde wat ze juist bedoelden. Het is heel moeilijk voor me om het gevoel neer te schrijven hoe mooi en speciaal het is om dit te ervaren. Ik kwam ook niet goed op m’n woorden waarom ik de healing juist nodig had, dit is dan voor ieder iets persoonlijks Helena voelde dit dan ook aan en wist wat ik bedoelde. Nooit gedacht dat ik op een wei zou liggen met drie paarden rondom mij en zo ontspannen kon zijn. Het was niet Helena of de paarden die me deze ervaring zo speciaal maakte, het was de samenwerking tussen hen die mooi is dat ze met hun vier samen mij konden helpen. Het was zeker niet m’n eerste en laatste keer. Ook al sta ik al heel wat verder het blijft een leerpad met vallen en opstaan. Dankjewel alle vier ❤️ Liefs Laura

Laura Beernaert

Ziel en Energie Kristal Sessie voor Peter

Gisteren kreeg ik via zoom een hele diepe en deugd doende healing en reading van Helena. Ondanks de fysieke afstand en de technologische tussenkomst voelde het toch alsof ze naast me zat en bij me was. Ik werd bij iedere stap van de meditatie heel goed begeleid door haar en kon echt voelen dat ze de connectie perfect aanvoelde. Ze bracht me weer in verbinding met mijn hogere Zelf en ik voelde heel duidelijk hoe alle angst, twijfel en verdriet wegebde en plaats maakte voor nieuwe kracht. Het zindert nog na!

Peter Verwimp

Healing Sessie met Paarden voor Lotte

Wat een mooie reis heb ik mogen maken met Helena en haar prachtige paarden als gidsen. Samen zijn we op zoek gegaan naar mijn goddelijke kracht, die ik samen met haar al deels vond in mijn ‘ik wil’. Het was een reis die me heeft bewogen en een poort meer in mezelf heeft opengezet. Ik heb mijn eigen ik-kind gezien alsook mijn gekwetste zelf en plots gingen mijn ogen nog meer open hoe ik met mezelf omga. Het was een bijzondere, intense, prachtige ervaring met Helena die trouwens aanvoelde alsof ze mij al altijd terug bracht naar mijn werkelijke ik. Ik voel me enorm dankbaar, open en deels ook verlicht. Ik heb het gevoel dat ik aan het landen ben, en de paarden en Helena hebben me enorm veel richting gegeven naar de plek waar ik moet terechtkomen. Danku

Lieselotte Troch

Healing Sessie met Paarden voor Julie

De intentie in mijn coachingsessie was helderheid brengen. En er is op 2 uur – met Helena en haar 3 paarden – helderheid gebracht op elk vlak in mijn leven; zijnde gezondheid, relatie, werk en overtuigingen. Ook al leek het op het moment zelf wat chaotisch, die helderheid is er echt doorgekomen. Geen enkel punt dat ik heb aangekaart heeft Helena losgelaten. De intentie die we in begin hebben neergezet, dat heeft ze vastgehouden tot op het einde.

Julie Buschmann

Healing Sessie met Paarden in Groep

Zo krachtig, zo mooi … nog nooit zoiets meegemaakt. Dankje ❤️

Stephanie

Relatie Healing met Paarden – Koppel

Dag lieve Helena, ik wil je nog even nadrukkelijk bedanken voor de reis die we deze week met je mochten maken. We hebben er alletwee ontzettend veel aan gehad. Alles is zoveel helderder en lichter geworden. Ontzettend bedankt. Je hebt een erg bijzondere gave. Ik ben blij dat onze wegen elkaar kruisen. We gaan elkaar nog wel zien. ❤️❤️❤️

Undisclosed

Go top