Healing met Paarden, Ziel en Natuur
“Een spiegel, ontwapenend, zacht en hard tegelijk.
Wat een ervaring, pure eerlijkheid, blind vertrouwen en vergeving mogen voelen.
Helena en haar paarden maken zo’n mooie dingen bij je los. Je ziet, voelt en omarmt jezelf dankzij deze magische wezens…
Dankbaarheid dankbaarheid nogmaals dankbaarheid”
Tahnee Van Steenbrugge
“De sessies bij Helena zijn van een diepe kracht die ik nooit eerder heb ervaren. Het is letterlijk een andere wereld die je betreedt, nl. de wereld van het onzichtbare en ze begeleidt je hierin zodat je met alle kracht dit pad kan bewandelen. Actieve Inzichten wisselen zich af met diepe meditaties begeleid door haar drums en de paarden als gids. Elke keer voel ik me thuiskomen, meer in balans en losgemaakt van het oude. Het is meer dan een sessie, dit is een transcendente reis naar je hogere zelf omringt door haar paarden in de natuur.”
Catherine Specht

Verbind met je Natuurlijke liefdevolle Zelf

en Herinner wie je werkelijk bent

Het helende potentieel van Soul healing met paarden in de natuur

Paarden kunnen ons hart op een heel zachte en soms confronterende manier openen. Dit doen ze zonder oordeel, op een natuurlijke en liefdevolle manier. Wanneer ze zich met ons mensen verbinden, nemen ze ons op in hun harmoniserende energieveld van de kudde. Wanneer ik met hen samenwerk, en met jou door jouw ontvangen en jouw ziel, dan openen we samen blokkades en gestagneerde energie in je energieveld (bestaande uit gedachten/overtuigingen, emoties, lichamelijke gewaarwordingen…), zo kan helende energie makkelijker en sterker stromen. De natuur en haar energie heeft een verzachtend effect op het auraveld en helpt ons om te vertragen en om ons open te stellen voor boodschappen en de energie van andere sferen.

SOUL HEALING SESSIES MET PAARDEN

Healing met Paarden, Ziel en Natuur

Individuele helende sessie met paarden-, natuur- en zielsenergie

Helende Kracht van Kristallen en Paarden

Een helend proces van wijsheid, inzicht en heling met een Wijsheid van het Stenen Volk Orakel reading en een Healing sessie met Paarden.

Begeleid Helend Pad

Een begeleide reis van diepgaande heling, bewustzijn en transformatie gedurende een periode van drie maanden.

Relatie Heling met Paarden

2 personen in relatie met elkaar die dieper willen verbinden en/of samen helen.

Opstelling met Paarden

Individuele sessie of voor een kleine groep, voor helderheid, waarheid en bewustwording.

“Mijn man en ik zijn samen naar Helena en haar prachtige paarden gegaan om samen uit een beslissing te komen en ons te bevrijden van energieën die niet van ons zijn, op zoek naar de waarheid. De paarden reageerden onmiddellijk op mijn man en voelden volgens mij zijn moedige en mooie inborst. Samen met Helena hebben we gepraat met zieltjes die bij ons twee horen en heb ik mijn liefde en energie doorgegeven aan mijn man. De waarheid bleek mooi en krachtig te zijn, een evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke verpakt in een bundel van liefde. Een draak en een vrouw samen met elkaar. Het was voor ons de eerste keer dat we dit samen hebben gedaan en het was wonderlijk, een bevestiging van onze liefde. Het heeft veel los gemaakt, laten zien en verduidelijkt. Het was nodig, het heeft mijn man laten zien wat er in zijn mooie hart schuilt, het heeft mij laten zien dat het ok was, het was Max ✨❤️” Anoniem

Reis naar binnen in zachtheid, naar waar je veilig je harnas ter bescherming mag afwerpen, kwetsbaar kan zijn en helen. De paarden en ik helpen je hierbij. Paarden zijn wezens van het hart, van hartsverbinding en pure, onvoorwaardelijke liefde.

Soul healing met Paarden

Soul healing met Paarden is een diepgaande benadering van therapie waarbij de focus ligt op het helen en in balans brengen van de innerlijke wereld van een persoon in relatie tot de buitenwereld. Deze vorm van alternatieve therapie maakt gebruik van de energetische verbinding tussen mens, paard en ziel om helende transformaties te faciliteren, in en met de natuur. Het gaat verder dan alleen lichamelijke of emotionele heling en richt zich op het herstellen van de verbinding tussen de mens en zijn diepere innerlijke wezen: zijn natuurlijke, liefdevolle zelf. 

Onze manier van werken

Ik werk samen met mijn kudde volgens een zelfontwikkelde manier, die een brug maakt tussen de principes van Equitherapie, Systemisch werk en Opstellingen, Energetisch werk met de Ziel, Sjamanistische healing en het unieke Medicijn van de Paarden.

Equitherapie geeft inzicht in jezelf met behulp van paarden. Wat nog onbewust en verborgen kan zijn, wordt door de paarden uitgelicht en tot bewustzijn gebracht. We voelen in op je lichaam en je energielichaam als geheel en brengen je weer in verbinding met je Authentieke Zelf, je Natuurlijke Liefdevolle Zelf. De helende energie die door mijn paarden en mij wordt gechanneld, vereist geen fysieke interactie met paarden (maar kan wel gebeuren).

We beginnen de healingsessie met een sjamanistische reis waarin de helende klanken van de drum en van mijn stem je dieper meenemen in je verbinding met je Zelf, Gaia en Al Wat Is. De geest van de Natuur laat zich voelen doorheen de seizoenen; door de regen, wind of sneeuw; door zon, maan en sterren; doorheen de paarden en andere dieren die zich soms tonen tijdens een healing sessie, workshop of journey.

Het Helend werk dat wij aanbieden is Spiritueel, Energetisch en Inzichtelijk.

Elke sessie is uniek afgestemd op jou en volgens wat Gaia en mijn paarden mij tonen. De paarden lopen vrij rond en kiezen zelf in welke mate zij bijdragen aan jouw healing. Wij volgen daarin de wijsheid en het pad van het Medicijnpaard.

De healing sessies met paarden vinden plaats onder een blote hemel in de weide.

Contacteer een gediplomeerde psychiater of andere specialist in de geestelijke gezondheidszorg in geval van geestelijke gezondheidsproblemen.

voor wie nog dieper wil gaan

Go top