Wijsheid van het Stenen Volk

Het Stenen Volk, de Ouden, zijn de oude hoeders van onze planeet, die de wijsheid van haar bestaan en evolutie sinds het begin der tijden bewaren. Ze houden ervan om hun diepe wijsheid te delen met ons. Elk van hen heeft een uniek heilig Medicijn, en het zijn wonderlijke leraren.

Wijsheid van het Stenen Volk Orakel Reading

Ontvang Diepgaand Relatieinzicht of een Boodschap voor Heling van het Stenen Volk. En heel met Paarden:
Boodschap voor Heling. Ik heb een heel bijzonder kristal voor jou. Op het eerste zicht lijkt het of de binnenkant van dit kristal een steen is. Dat de kristal enkel aan de buitenzijde zit. Het ziet er zo echt uit, maar dit is een vertekend beeld.  Dit kristal is gegroeid in een rots aan weerszijde, in een heel kleine ruimte heeft dit mooi witte glinsterende kristal zich toch kunnen vormen. De kern van deze kristal is kristal. Het lijkt een witte calciet druzy. Wanneer ik ernaar kijk lijkt het of jij vastzit in de steen. Dat daar je kern zit, maar dit is niet zo. Dit vraagt echt een shift in denken. Dat is wat bevrijdend zal zijn voor jou en je echt een heel andere beleving van de realiteit zal geven. Ik zie je lopen, als een schaduw en daarin zit verdriet, dat mag er zijn: ik voel dat als je het zijn ruimte geeft dat het wegebt. Ik zie ook een beeld van een man die alleen staat en dat dit in je beeld zit, het zit in je ogen, je blik. Wanneer de focus verschuift naar je derde oog, je intuïtie dan tap je in op je ware lichte wezen, dan word je heel groot, dan word je bewustzijn en weet je dat je alles bent, dan voel en zie je je in al het leven vibrerend en dan met die verbondenheid kan je jezelf, je verdriet omhelzen en liefdevol omringen. In dit verdriet zie ik het vrouwelijke, een vrouw met een zwangere buik, die het leven draagt. Dit beeld van het vrouwelijke ziet er uit als een beeld van Maria. (ik moet het zo zeggen omdat dat resoneert op een bepaald niveau) Dan wentelt de kristal in mijn handen, omwenteling… dat gaat zo door… 
fragment uit een Wijsheid van het Stenen Volk Orakel Reading

Een van de bekendste methoden van waarzeggerij met behulp van de elementen van de natuurlijke wereld is de techniek om in stenen te staren van de Lakota Sioux. De sjamaan gebruikte een steen ter grootte van zijn handpalm die minstens vier zijden of gezichten had. Zelfs het vinden van de steen werd op een eerbiedige en heilige manier gedaan, in de erkenning dat alle dingen levend, voelend en bewust zijn en zich aan ons aanbieden uit vriendschap en een verlangen om te helpen. De Sioux zelf hebben een uitdrukking die de juiste relatie van mensen met ‘het Stenen Volk’ en andere natuurlijke bondgenoten samenvat: mitakuye oyasin – ze zijn ‘al mijn relaties’. Nadat hij zich een weg naar een stille en reflectieve meditatieve staat had getrommeld of gedanst of gezongen, keerde de sjamaan dan de rots naar een van de gezichten en hield een vraag in gedachten waarop hij of zijn mensen een antwoord nodig hadden.

The Message from Stone: Stone & Rock Divination, Ross Heaven
Go top