(Familie) Opstellingen met Paarden

Workshop Opstellingen met Paarden


ONDERAAN DEZE PAGINA VIND JE DE DATA TERUG EN KAN JE JE OOK AANMELDEN

1. SJAMANISTISCHE REIS TEMIDDEN VAN DE KUDDE PAARDEN

paarden en het helend veld

2. OPSTELLINGEN MET PAARDEN

paarden als spiegel

De inbreng van mensen tijdens een opstelling met paarden in groep

3. Blessing

CONCRETE INFO

Wat je ontvangt tijdens deze Workshop Opstellingen met Paarden

Inschrijving Workshop Opstellingen met Paarden

Er wordt enkel telefonisch contact opgenomen indien nodig. De communicatie verloopt voornamelijk via e-mail.
*incl 21% vat
Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van je/jullie plek en betalingsuitnodiging per e-mail.

Hallo, ik ben Helena en ik werk samen met mijn drie prachtige paarden om mensen in verbinding te brengen met wie ze werkelijk zijn, hun ware en totale zelf. Als kind ben ik opgegroeid met healing, met een moeder die ook vorige levens healt. In 2012 ontmoette ik een healer en medium uit Engeland die mijn licht zag en me privé heeft leren werken met opstellingen op een energetisch transformatieve manier, met ziel.

Dankzij mijn drie paarden ben ik ingewijd in de wereld van paarden, hun taal, hun energie en wijsheid. Sindsdien heb ik heel wat opstellingen gedaan voor mensen en paarden. Wanneer mijn eigen drie paarden me uitnodigden om samen te werken is dit alles samengekomen in onze eigen unieke manier van werken in Healing sessies met Paarden, Ziel en Natuur.

Deze workshops Opstellingen met Paarden hebben de bedoeling om mensen in lichtheid en liefde samen te brengen om samen met de paarden in de natuur, in te voelen op kwesties op het vlak van relaties in liefde, werk, familie, vriendschappen, maar ook bijvoorbeeld hun relatie met hun lichaam of ziel. Datgene waarover je graag meer helderheid wil en wenst te belichten en onderzoeken.

Go top