Algemene Voorwaarden NL

Healing sessies en workshops met paarden:

Deze sessies vinden plaats in open lucht op een weide.

Denk eraan om gepaste kledij te dragen, die eventueel vuil mag worden en warm en waterdicht is indien nodig, Omwille van veiligheidsredenen vragen we dat je gesloten, stevige schoenen draagt gedurende de sessie.

Wij zijn niet aansprakelijk voor ongevallen of schade.

We zijn afhankelijk van het weer, bij hevige regen zullen we in overleg de sessie verzetten naar een andere datum.

Alle sessies en workshops:

Sessies zijn vertrouwelijk. Ik deel enkel foto’s of videos op mijn webstie en in mijn publicaties (digitaal en/of analoog) wanneer je mij hiervoor jouw toestemming hebt gegeven. Wanneer ik verwijs naar de inhoud van onze sessies in een geschreven tekst, interview of video gebruik ik steeds een fictieve naam of een 1ste letter van je naam om jouw identiteit te beschermen. Wanneer je daarentegen een testimonial deelt, met of zonder foto, gebeurt dit onder je ware identiteit (voor en achternaam) tenzij expliciet doorgegeven.

Sessies vinden plaats binnen 30 dagen na betaling via onze website, tenzij anders vermeld of afgesproken met jou.

Nadat je je boeking on line heeft gemaakt zal je een bevestigingsmail krijgen van je betaling. Daarna zal je een email van mij krijgen, Helena Sidiropoulos, om in overleg een datum voor onze afspraak vast te leggen.

Alle sessies en deelname aan workshops dienen ten laatste 48u voor de sessie of workshop plaats vindt betaald te worden. Indien je niet hebt betaald in deze tijdspanne kan ik iemand anders laten deelnemen en kan je afspraak vervallen voor een sessie of deelname aan een workshop.

Alle informatie, zoals prijzen, duur van een sessie en inhoud kan teruggevonden worden in de beschrijving onderaan wanneer je klikt op de sessie of workshop van je interesse. Bij vragen mag je mij een bericht sturen via de contactpagina op deze website: threehorseshealing.be

Indien je een factuur nodig hebt voor je bedrijf, stuur mij dan voorafgaand aan de sessie een bericht met de wettelijke gegevens van je bedrijf (naam, adres, BTWnummer)

Wij geven geen terugbetalingen na aankoop, maar je bent vrij om je sessie of plek in een workshop door te geven aan iemand anders. Wanneer een workshop wordt afgezegd langs mijn zijde, dan heb je daarentegen wel recht op een volledige terugbetaling van je betaalde inschrijvingsgeld.

Informeer mij aub via de contactpagina of email indien je een sessie boekt als geschenk voor iemand anders of wanneer je je plek in een workshop doorgeeft. Als ik de naam en e-mailadres van de deelnemer heb, kan ik hun deelname verder opvolgen.

Contacteer een gediplomeerde psychiater, psychologe of psychotherapeute in geval van geestelijke gezondheidsproblemen.

Jaaropleiding Soul Healing met Paarden:

Bij annulering van de jaaropleiding:

  • Indien u uw training wilt annuleren, wordt u verzocht dit schriftelijk, per e-mail, te doen.
  • Bij annulering wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht, maar als u iemand kunt vinden die u vervangt, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Update: 1 december 2023

Go top