Het paard als gids

In 2014 ben ik begonnen met het opschrijven en delen van wat ik geleerd heb van paarden. Paarden voor wie ik healing sessies en readings deed, mijn drie paarden, paarden waarvoor ik zorgde of die ik op mijn pad ontmoette, en op een gegeven moment Horse Spirit die me boodschappen gaf in mijn visoenen.

Een brug tussen werelden

Met deze teksten, video’s en paardensessies was het mijn bedoeling om een brug te maken tussen mensen en paarden en zo ruimte te scheppen voor meer begrip, respect en liefde. Ik wilde paarden een stem geven en mensen leren hoe ze paarden konden horen.

Onze reis

Op onze helende reis, waarin wij steeds meer in ons authentieke zelf en zielendoel gingen staan, werd ik gegidst door mijn eigen drie paarden en verschillende paarden die ik onderweg heb ontmoet. Geleidelijk aan ben ik met mijn paarden geëvolueerd naar een samenwerking, waarbij we mensen helpen helen.

Teksten

Een selectie van de teksten die ik vroeger heb geschreven is hieronder nog steeds beschikbaar voor diegenen die op zoek zijn naar manieren om hun verbinding met hun paard te verbeteren. Ik heb slechts enkele teksten in het Nederlands geschreven, klik op de vlag om de overige Engelstalige teksten te lezen.

Ontdek jouw gekozen pad als ziel samen met jouw paardengids

Jouw paard begeleid je om je ware zelf en potentieel te ontdekken. Wanneer je je Zelf en je paard zijn Zelf kan zien komt je verbinding als vanzelf.

Go top