Helena Sidiropoulos

Soul Healing & Coaching met Paarden

Je bent een wijs, alwetend, bewust wezen dat verblijft in een menselijk lichaam. Je bent hier om het leven in al zijn verscheidenheid en vorm te ervaren. Je hebt een specifieke energie, een uniek doel als Ziel en bewandelt een uniek pad. Je wordt altijd omringd door je gidsen en er wordt altijd van je gehouden.

Soms brengt het leven ons ervaringen waardoor we ons alleen, verbijsterd, geblokkeerd of afgesneden kunnen voelen; onze gidsen lijken verdwenen of we zijn niet in staat om onze Innerlijke stem te horen doorheen het oorverdovende geroezemoes van de buitenwereld.

Mijn paarden en ik brengen mensen weer in contact met hun natuurlijke, liefdevolle Zelf en openen zo een deur naar heling, liefde, wijsheid en innerlijke rust. Wij helpen onze cliënten om emotionele wonden, energetische blokkades en patronen die zich voordoen in hun leven, werk en relaties te begrijpen, te verlichten en te helen.

Paarden zijn Sensitieve wezens van het Hart die onvoorwaardelijk liefhebben. Elk van mijn paarden heeft een unieke energie. hun Paardenmedicijn dat ze in het Helend Veld brengen.

Mijn paarden en ik creëren samen een Heilige Ruimte waarin jij kan helen.

We werken in de natuur en in vrijheid.

Helena

Healing sessies met Paarden

  • Healing met Paarden – individuele helende sessie met paardenenergie
  • Healing met Paarden + Kristalreading – individueel helend proces van een reading en healing
  • Begeleid Helend Pad – individueel traject van diepgaande heling en transformatie
  • Relatie Heling – 2 personen in relatie met elkaar die dieper willen verbinden en/of samen helen
  • Opstelling met Paarden – individuele of gedeelde sessie

In de verbinding met mijn paarden en mij word je omhuld in een heilige ruimte van heling. Stem af op het helende energieveld van de kudde en hun unieke medicijn.

Tijdens deze workshop word je eerst meegenomen op een reis naar binnen temidden van de kudde paarden om een diepe verbinding te maken met de aarde, met de elementen en de natuur, met elkaar en met de dieren…

“Voor diegenen die op zoek zijn naar heling, naar meer begrip, om patronen te doorbreken die hen ervan weerhouden te stralen, voor diegenen die willen terugkeren naar hun zielsessentie en hun plaats in het grote web van het leven willen begrijpen… Helena en haar paarden zijn er om je te begeleiden! 🤍” S. Stefens

Mijn paarden en ik nemen je mee op een reis naar je innerlijke wezen, naar je hart, naar het hart van Moeder Aarde.

Healing sessie met Paarden voor Rosa

“Diving deep into the core of mother earth and into myself softly guided by helena and her horses. encountering mysteries I don‘t understand, but that I know will unfold once I surrender to the not-wanting-to-solve. And still I came out of this experience with a sense of clarity and understanding that helped and healed me on my search for alignment. Trying to tend to these two apparent opponents, clarity and mystery, is like a gift that keeps on giving.”

Rosa Schützendorf

Healing sessie met Paarden – individueel

“Ik kon mijn vader heel moeilijk loslaten na zijn dood, wat best bizar was, omdat, wij bij leven helemaal niet zo close (meer) waren. De laatste jaren van zijn aardse leven waren heel moeilijk en destructief geweest. De liefde die ik al die jaren had gemist, kon ik weer voelen na zijn dood. Ik had mijn vaders ziel als een warm en zacht sjaaltje om me heen gedrapeerd. Dit voelde heel veilig en liefdevol, maar ook zwaar. Ik was altijd al het zorgende kind geweest dat haar vader op haar schouders droeg en ik had niet zo door dat ik dit bleef doen na zijn dood. Helena en haar paarden hebben mij enorm geholpen om deze dynamiek los te laten. Het moment dat mijn vader werd uitgenodigd om over te gaan was heel emotioneel: het voelde alsof hij weken na zijn dood opnieuw stierf, en dat hij echt opsteeg. Mijn eigen energie is hierdoor sindsdien veel lichter, maar ik kan nog steeds contact maken met hem en hij ook met mij. Dankzij Helena hebben we een nieuw evenwicht gevonden.”

Undisclosed

Relatie Healing met Paarden – Koppelsessie

“Mijn man en ik zijn samen naar Helena en haar prachtige paarden gegaan om samen uit een beslissing te komen en ons te bevrijden van energieën die niet van ons zijn, op zoek naar de waarheid. De paarden reageerden onmiddellijk op mijn man en voelden volgens mij zijn moedige en mooie inborst. Samen met Helena hebben we gepraat met zieltjes die bij ons twee horen en heb ik mijn liefde en energie doorgegeven aan mijn man. De waarheid bleek mooi en krachtig te zijn, een evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke verpakt in een bundel van liefde. Een draak en een vrouw samen met elkaar. Het was voor ons de eerste keer dat we dit samen hebben gedaan en het was wonderlijk, een bevestiging van onze liefde. Het heeft veel los gemaakt, laten zien en verduidelijkt. Het was nodig, het heeft mijn man laten zien wat er in zijn mooie hart schuilt, het heeft mij laten zien dat het ok was, het was Max ✨❤️”

Undisclosed

Healing Sessie met Paarden voor Laura

Een ervaring verwoorden die je vooral voelt, niet simpel. Het gevoel doet zoveel meer dan de woorden die ik hier neerschrijf … De healing met Helena in samenwerking met haar drie paarden was voor mij een enorme aangename ervaring waar ik nog steeds in het dagelijks leven veel aan heb. Het heeft me bewust gemaakt van de energie die je zelf soms uitstraalt en je hiermee mensen aantrekt of juist wegduwt. Het zal altijd een punt zijn waar ikzelf aan zal moet blijven werken; maar door terug naar het moment met de paarden te gaan is dit makkelijker voor me om te herinneren hoe je ermee omgaat en je de juiste energie uitstraalt. Hoe de paarden me aanvoelden en me zelf lieten voelen met welke kracht ikzelf iemand kan wegduwen die ik juist dicht bij me wou. Ze hebben me mooie dingen getoond die ze me zelf lieten voelen of Helena naar mij vertaalde wat ze juist bedoelden. Het is heel moeilijk voor me om het gevoel neer te schrijven hoe mooi en speciaal het is om dit te ervaren. Ik kwam ook niet goed op m’n woorden waarom ik de healing juist nodig had, dit is dan voor ieder iets persoonlijks Helena voelde dit dan ook aan en wist wat ik bedoelde. Nooit gedacht dat ik op een wei zou liggen met drie paarden rondom mij en zo ontspannen kon zijn. Het was niet Helena of de paarden die me deze ervaring zo speciaal maakte, het was de samenwerking tussen hen die mooi is dat ze met hun vier samen mij konden helpen. Het was zeker niet m’n eerste en laatste keer. Ook al sta ik al heel wat verder het blijft een leerpad met vallen en opstaan. Dankjewel alle vier ❤️ Liefs Laura

Laura Beernaert

Ziel en Energie Kristal Sessie voor Peter

Gisteren kreeg ik via zoom een hele diepe en deugd doende healing en reading van Helena. Ondanks de fysieke afstand en de technologische tussenkomst voelde het toch alsof ze naast me zat en bij me was. Ik werd bij iedere stap van de meditatie heel goed begeleid door haar en kon echt voelen dat ze de connectie perfect aanvoelde. Ze bracht me weer in verbinding met mijn hogere Zelf en ik voelde heel duidelijk hoe alle angst, twijfel en verdriet wegebde en plaats maakte voor nieuwe kracht. Het zindert nog na!

Peter Verwimp

Healing Sessie met Paarden voor Lotte

Wat een mooie reis heb ik mogen maken met Helena en haar prachtige paarden als gidsen. Samen zijn we op zoek gegaan naar mijn goddelijke kracht, die ik samen met haar al deels vond in mijn ‘ik wil’. Het was een reis die me heeft bewogen en een poort meer in mezelf heeft opengezet. Ik heb mijn eigen ik-kind gezien alsook mijn gekwetste zelf en plots gingen mijn ogen nog meer open hoe ik met mezelf omga. Het was een bijzondere, intense, prachtige ervaring met Helena die trouwens aanvoelde alsof ze mij al altijd terug bracht naar mijn werkelijke ik. Ik voel me enorm dankbaar, open en deels ook verlicht. Ik heb het gevoel dat ik aan het landen ben, en de paarden en Helena hebben me enorm veel richting gegeven naar de plek waar ik moet terechtkomen. Danku

Lieselotte Troch

Healing Sessie met Paarden voor Julie

De intentie in mijn coachingsessie was helderheid brengen. En er is op 1,5 uur – met Helena en haar 3 paarden – helderheid gebracht op elk vlak in mijn leven; zijnde gezondheid, relatie, werk en overtuigingen. Ook al leek het op het moment zelf wat chaotisch, die helderheid is er echt doorgekomen. Geen enkel punt dat ik heb aangekaart heeft Helena losgelaten. De intentie die we in begin hebben neergezet, dat heeft ze vastgehouden tot op het einde.

Julie Buschmann

Healing Sessie met Paarden in Groep

Zo krachtig, zo mooi … nog nooit zoiets meegemaakt. Dankje ❤️

Stephanie

Relatie Healing met Paarden – Koppel

Dag lieve Helena, ik wil je nog even nadrukkelijk bedanken voor de reis die we deze week met je mochten maken. We hebben er alletwee ontzettend veel aan gehad. Alles is zoveel helderder en lichter geworden. Ontzettend bedankt. Je hebt een erg bijzondere gave. Ik ben blij dat onze wegen elkaar kruisen. We gaan elkaar nog wel zien. ❤️❤️❤️

Undisclosed

Healing Sessie met Paarden voor Abigail

Helena en haar Paarden zijn liefdevolle metgezellen op je reis naar de diepste kern van je zijn en het leven waarin we leven. Een reis die je helpt en inspireert om te groeien om gewoon te zijn wie je bent in dit leven ❤️

Abigail GIjbels

Healing Sessie met Paarden voor Kim

Hartelijk dank voor de ‘beestige’ reis waarop je mij gisteren begeleidde, lieve Helena.
Krachtig wat jij doet, samen met je paarden – en zo mooi hoe ze vanzelf in een kring rond ons kwamen staan tijdens het meest intense deel van onze sessie.
Ik voel me weer helemaal in lijn met boven én beneden. Ik weet me omringd.
Ik arriveerde als een donderwolk – in de regen🌩⛈
en vertrok met een licht hart – terwijl de zon doorbrak. 🌤
🙏🐎

Kim Vandebergh

Founder of SEPIA

Healing met Paarden in Groep

De healing bij Helena en haar paarden was voor mij de mooiste ervaring die ik al heb gehad op het gebied van healings. Ik voelde ik me heel veilig en welkom, vrij om open te praten, zonder beoordeeld te worden. Je voelt onmiddellijk de zachte energie die daar hangt.
De healing is een mooie manier om dichter tot jezelf te komen, wat ook is gebeurd bij mij. Ik ben verkrampt, zwaar en vol onverwerkte emoties toegekomen, maar ben naar huis gegaan in zachtheid en vol liefde voor mezelf en alles rondom mij. Als je terug verbinding zoekt met jezelf, is dit echt een aanrader! Prachtige ervaring ♥️

Sara Tamà

Hallo, ik ben Helena en ik werk samen met mijn drie paarden, al mijn gidsen en Gaia om je de mogelijkheid te geven om contact te maken met je natuurlijke, liefdevolle Zelf, je innerlijke wijsheid en begeleiding. Ik zag dat we meer liefde en flow in ons leven kunnen ervaren, wanneer we onszelf liefdevol omarmen en zo onszelf helen. Ik ervaar enorm veel vreugde wanneer ik mensen zie thuiskomen in zichzelf en hun innerlijk wezen door hun ogen naar buiten zie kijken na een healing sessie. Ik ben zo blij dat je je weg hierheen hebt gevonden! 🤍 Welkom

Helende Kristalsessies

  • In een Kristallen Relatie Reading krijg je inzicht in de onderliggende dynamiek van je relatie en in de energie van de betrokkenen.
  • In een Kristallen Ziel en Energie Reading kom je erachter wie je bent als ziel en hoe je je zielsenergie meer kan belichamen, en meer zelfliefde kan ervaren.
  • In een Ziel en Energie Healing sessies ontvang je begeleiding om harmonie te herstellen en opnieuw contact te maken met je innerlijke wezen en flow.

De taal van de stenen en kristallen is een combinatie van symbolische taal, feiten, een weergave van ervaringen en levens in de toekomst of het verleden, scènes en taferelen, metaforen, specifieke energie en meer

Verruim je ERVARING EN BLIJF OP DE HOOGTE

4 tot 6 keer per jaar ontvang je de laatste informatie over journeys, healingsessies, ervaringen over healing met paarden en tools om je bewustzijn te verruimen.
Wij respecteren je privacy. Je kan met één klik afmelden.

Go top