Soul Healing met Paarden Jaaropleiding

Dan is deze opleiding wellicht iets voor jou


Healing sessie met Paarden
testimonial Healing sessie met Paarden - liefde
Healing sessie met Paarden - bewuste communicatie en diepgaand luisteren
healing met paarden - het pad gaan in vrijheid
Soul healing met Paarden
Helena - Soul healing met Paarden


Soul Healing met Paarden - Jaaropleiding
Tijdens deze opleiding zal je sjamanistisch reizen, energie leren channelen, leren communiceren met paarden, leren over het (energetisch) welzijn van paarden en zelfliefde, energetisch lichaamsgericht therapeutisch werk doorvoelen, soul energy healing ervaren, natuurlijk paardengedrag leren herkennen en je verder ontwikkelen aan de hand van transformatief opstellingswerk in groep samen met mijn drie paarden waarbij iedereen aan bod komt als vraagsteller, zelf healen met paarden en meer…

Soul Healing met Paarden - Pad van het Medicijnpaard
Soul Healing met Paarden - Ziel


Healing sessie met Paarden

Paarden

Voor deze basisopleiding is het niet nodig dat je zelf een eigen paard hebt. Echter, het is wel nodig om paarden te (leren) kennen in je omgeving waar je regelmatig heen mag gaan om van te leren. En waarvoor je ook bereid bent de zorg op te nemen: stallen uitmesten, voederen,… Alles wat bijdraagt tot het welzijn van het paard, dat immers op haar/zijn beurt ook zal zorgen voor jou. Die zorg vraagt toewijding, maar geeft ook de mogelijkheid om via een andere weg verbinding aan te gaan en te leren van paarden. Paarden hebben ook een heel eigen energie, een eigen signatuur, die heel anders is dan andere diersoorten. Daarom, om te groeien via deze weg is een kudde, of een enkel paard dat je wil bijstaan essentieel. Indien je nog geen paard in je leven hebt op dit moment wil ik graag mee met je kijken naar de mogelijkheden.
✧ CERTIFICAAT aan het einde van de opleiding Soul Healing met Paarden the fundamentals. Voorwaarde is wel deelname aan alle opleidingsdagen. Indien je afwezig bent krijg je de mogelijkheid om de dag in te halen in een bij te boeken privésessie van 3u.
✦ We werken met een groep van maximaal 6 deelnemers, waardoor iedere deelnemer voldoende INDIVIDUELE BEGELEIDING kan ontvangen of volledig individueel en met alle aandacht voor jou
✧ Een OPLEIDING OP MAAT en AFGESTEMD op jouw pad, jouw ziel en vervulling en dat van je paarden. We kijken naar jouw intentie om deze opleiding te volgen en je ervaring met paarden, coaching en energetisch werk. En begeleiden je naar een implementatie van het helend werk ook in afstemming met jou en je paard(en).
✦ Een WERKBOEK als handleiding en journal van je evolutie en pad met je paard(en).
✧ Een INWIJDING in bijzonder, heilig, helend werk.
✦ TIJD om te groeien en kennis te integreren in een jaaropleiding die werkelijk verloopt over de periode van 9 maanden in groep of individueel op afspraak over een af te spreken periode of VRIJHEID om zelf je leertempo te bepalen in een individueel programma
✧ VERBINDEN met PAARDEN op een mooie, diepgaande manier, in en met de NATUUR. Alle opleidingsdagen gaan door in een weiland te Wommelgem en Oelegem (provincie Antwerpen. België). Evenals in weer en wind, om zo de elementen, de natuur in al haar totaliteit, te ervaren en wat het een cliënt kan brengen in een Healing sessie met Paarden.
✦ Een ONDERDOMPELING in een bad van ervaring, kennis, healing en wijsheid doorgegeven rechtstreeks via de paarden en ziel om met hen op een bijzondere manier te kunnen samenwerken en om zelf te healen en te groeien, zodat je een hogere trilling kan dragen en een groter kanaal kan worden voor helende energie, onder begeleiding van Helena en haar kudde.
Meld je aan

Hallo, ik ben Helena en ik werk samen met mijn drie paarden. Samen geven we mensen de mogelijkheid om contact te maken met hun natuurlijke, liefdevolle Zelf, hun innerlijke wijsheid en begeleiding. Zelfliefde en liefde. Deze opleiding is er om anderen die eenzelfde passie voelen voor dit helend werk en een liefde hebben voor paarden en mensen, te helpen evolueren in hun samenwerking met paarden. 
Ik ben van kleinsaf aan opgegroeid met healing, met een moeder die ook vorige levens healt. En ik ben dankzij mijn drie paarden ingewijd in de wereld van paarden, hun taal, hun energie en wijsheid. Aanvankelijk deed ik energiereadings en healings voor verschillende paarden. Kort daarna volgde ik een opleiding grondwerk volgens de methode van Klaus Ferdinand Hempfling. 
Via een stage in een meer klassieke vorm van equitherapie voor kinderen met o.a. faalangst, ASS, ADHD.. en volwassenen met een beperking zag ik de magie en heling die paarden teweeg konden brengen in de harten van kinderen. Met een groot besef van de impact die de mens kan hebben op deze prachtige dieren zag ik tegelijkertijd ook de kracht van paarden! 
Toen ik de uitnodiging voelde om dit helend werk samen met mijn drie paarden te beginnen kwam alles samen. En nu is het tijd om dit heilig werk door te geven 🤍
Maak een afspraak voor een gratis infogesprek
Go top