De Magische Kracht Van Je Focus

augustus 2, 2022

Enige tijd geleden voelde ik dat ik weer in de schaduw stond. Een shaduw waarvan ik dacht dat ik ze naar het licht had gebracht. Het voelde alsof er niets veranderd was. Maar toen zeiden mijn gidsen me: “Kijk naar de energie om je heen.” Ik veranderde mijn focus en begon te merken hoe mooi de energie om me heen was, hoe licht en liefdevol. Hoe mijn energieveld zoveel lichter geworden is en hoe het bewustzijn ‘ademde’.

Ik zoomde zo enorm in op een kleine wond die ik probeerde te helen, dat de schaduw ervan zo groot was geworden en over me heen was gegroeid, en het mijn realiteit werd. Je ziet, ik zat niet in het duister. Het was mijn focus die me deed geloven dat ik in het duister zat.

Later merkte ik dat wanneer ik me op iets duisters (gewond) concentreerde dat het universum, mijn gidsen, hun hoofden samen als één groep omdraaiden om naar “daar” te kijken om me die ervaring van mijn focus in mijn leven te brengen. Daarna richtte ik me weer op iets lichts en zag ze wederom allemaal samen (als een leger bijna) hun hoofd de andere kant op draaien naar het licht, mijn focuspunt. Toen voelde ik dat dat licht magnetisch naar me toe werd getrokken, het kwam in mijn ervaring. Daarna voelde ik dit licht in en rondom mij.

Onze focus is zo’n grote factor in de manifestatie van onze verlangens. Daarom is de healing zo belangrijk. Om van perspectief te veranderen, het slachtofferbewustzijn te laten vallen, je kracht te accepteren en waakzaam te blijven in je creaties.

Je bent krachtig.

Helena

Go top