De Magie van Helen met Paarden in de Natuur

maart 26, 2023

Paarden hebben een energetisch hart dat 5x zo krachtig als dat van de mens, het energetisch veld van paarden kan tot 9 meter groot zijn. Samen, als kudde, stemmen paarden zich af op elkaar en vormen zij samen een enorm groot helend veld waarin zij ons toelaten en meenemen. Vanzelf wordt jouw energetisch veld geharmoniseerd en open je je makkelijker, op een onbewust niveau, voor de harmonie, de levenskracht, de energie die leeft in de natuur, binnenin jou en jouw hoogste goed dient. Moeder Aarde.

In de sjamanistisch geïnspireerde healing sessies van Threehorseshealing brengen wij dit op een hoger niveau omdat we gericht intunen en healen met de paarden waarbij de paarden vrij rondlopen in de weide. Uit ervaring toont het juiste paard zich op het juiste moment om zijn of haar krachten met mij te bundelen om jou te helpen helen. Soms werken de paarden als een energetisch grid samen en tillen ons op. Soms tonen ze heel duidelijke boodschappen, die waarschuwingen kunnen zijn of aanmoedigingen om een bepaald pad te volgen. Altijd voor jou en op het juiste moment. Het enige dat werkelijk nodig is van jouw kant is openheid, hoe meer je je kan openen voor de energie en de boodschappen van het paard, hoe meer je kan ontvangen.

Helena

Wil je ook graag een healing sessie met paarden ervaren en connectie maken met jouw ware natuur? Healing sessie met Paarden

Go top